(Onsdag den 30. december) To forfrosne men ellers uskadte turister måtte på årets næst sidste dag reddes i land fra Vadehavet af Sydvestjysk Brandvæsen i Ribe.

De to turister var kørt i stå med deres bil på Låningsvejen på vej fra Mandø til fastlandet. De to måtte forlade bilen og var begyndt at gå mod land, da de blev samlet op af brandvæsnets redningsbåd og sejlet i land.

Her blev de tilset af personalet i en ambulance fra ambulance Syd, hvorefter de to uheldige turister kunne køres til deres logi.

Uheldet blev observeret fra Mandø, hvor en beboer havde set bilen køre ud på Låningsvejen trods høj vandstand, og da beboeren kunne se, at bilen gik i stå, alarmerede vedkommende politiet, der tilkaldte brandvæsnet. Brandvæsnet sendte indsatsleder, Unimog og redningsvogn med båd til stedet, ligesom politiet rekvirerede et par ambulancer og en lægeambulance samt et par politipatruljer. Årsagen til den store udrykning var, at ingen vidste, hvor mange personer, der befandt sig i bilen, ligesom man ikke kendte deres tilstand. Det viste sig dog, at de to selv kunne gå fra redningsbåden til den ventende ambulance, hvor de fik varmen igen.

Bilen bliver først bjærget nytårsaftens dag, når det bliver lavvande og muligt at køre ud til den.