To personer fastklemt efter sammenstød med lastbil

/To personer fastklemt efter sammenstød med lastbil
To personer fastklemt efter sammenstød med lastbil 2018-12-19T10:16:51+00:00

Project Description

(Tirsdag 18. dec.) To personer blev fastklemt i en personbil, da bilen tirsdag formiddag ved 9-tiden med voldsom kraft stødte sammen med en lastbil i krydset Nørremarksvej-hovedvejen- Industrivej.

De to blev frigjort af personale fra Sydvestjysk Brandvæsen i Ribe, der måtte klippe en dør af bilen. Begge blev i to ambulancer kørt til behandling på Sydvestjysk Sygehus. Hvor slemt, de var kommet til skade, var ikke klart i skrivende stund, men begge var ved bevidsthed. Lastbilchaufføren kom ikke noget til.

Lastbilen er efter alt at dømme kommet fra syd på vej mod nord, da den i krydset med stor kraft ramte ind i højre side på personbilen, der ved sammenstødet blev skubbet ind på Nørremarksvej. Hvor personbilen kom fra, stod ikke helt klart i skrivende stund.

Halvdelen af lyskrydset var blokeret i op mod et par timer, og det gav en del trafikale problemer i den tætte morgentrafik på hovedvejen.

Tilfældigvis kom tre brandmænd fra Sydvestjysk Brandvæsen forbi lige efter ulykken var sket, og de gik straks i gang med førstehjælp samtidig med, at de tilkaldte yderligere assistance.