(Tirsdag 7. jan.) Syv personer – herunder et spædbarn – var impliceret i et færdselsuheld på Varde Hovedvej – hovedvej 11 – mellem Ribe og Gredstedbro tirsdag eftermiddag.

Spædbarnet slap uskadt fra ulykken, og alt tyder i skrivende stund på, at de øvrige seks personer er sluppet uskadt eller med knubs og lettere kvæstelser fra den alvorlige hændelse.

Fire biler kørte sammen på det sted, hvor Hillerup Markvej og Hedegårdsvej støder op til hovedvejen. Alarmen gik klokken 16,11, og den lød på, at der var fastklemte. Derfor sendte Sydvestjysk Brandvæsen i Ribe alt disponibelt mandskab, ligesom der blev sendt flere ambulancer til stedet.

Det viste sig dog, at ingen var fastklemt, og personerne er som nævnt sluppet heldigt fra ulykken. Til gengæld er de fire biler stærkt beskadiget.

Hvordan uheldet er sket, er ikke klart i skrivende stund, men meget tyder på, at en bil har holdt på hovedvejen for at svinge til venstre ad Hillerup Markvej. Den er blevet påkørt bagfra og derved skubbet over i modsatte vejbane, hvor den har ramt en tredje bil. Denne er igen blevet påkørt af en fjerde bil.

De havarerede biler spærrede en overgang hele hovedvejen, og det gav store trafikale problemer midt i myldretiden. Trafikken blev ledet væk fra hovedvejen dels af Hillerup Markvej og dels af Hedevej, og en overgang måtte politiet helt lukke hovedvejen for trafik af hensyn til oprydningen.

Ved hjælp af en brandbil fik brandvæsnet de havarerede biler trukket ind til siden, hvorefter brandmændene kunne rense vejen for benzin og olie og trafikken atter gives fri.