Brandmændene fejrer også i år julen med udstilling og konkurrence

/Brandmændene fejrer også i år julen med udstilling og konkurrence
Brandmændene fejrer også i år julen med udstilling og konkurrence 2019-11-25T21:18:17+00:00

Project Description

Julen nærmer sig med hastige skridt, og på brandstationen i Ribe bliver der igen i år en flot juleudstilling kombineret med en konkurrence, hvor det gælder om at tælle, hvor mange nisser, der er i udstillingen.

Juleudstillingen laves i brandstationens lokaler ud mod det lysregulerede kryds ved Rosenalle-Tangevej-Banegårdspladsen. Her vil der blive pyntet med et snelandskab, hvor der kører et tog rundt, og der bygges en stor brandstation i Legoklodser, der vil være musik og meget mere.

I selve udstillingen er der anbragt nogle nisser, og konkurrencen går i al sin enkelthed u på at tælle det antal nisser, der er i udstillingen. Det rigtige svar skrives på en kupon, som ligger i en lille kasse ved udstillingen, og kuponen afleveres i udfyldt stand i brandstationens postkasse, der sidder ved indgangen til brandstationen på Odins Plads.

Selve udstillingen bliver afsløret samme dag, som julemandens vækkes i Ribe. Det sker fredag den 29. november klokken 16, og en halv time før, klokken 15,30, afsløres juleudstillingen på brandstationen.

Det er Ribe Brandmandsforening, der står bag arrangementet, og vinderen af konkurrencen får en dag på brandstationen sammen med sin skoleklasse, børnehavehold eller gode venner.